Indre Østfold Gjenvinning
Hjem Åpningstider Miljøpolitikk Om oss Kontakt oss
 

Om oss

Indre Østfold Gjenvinning ble stiftet 8. november 2005 og er et datterselskap av Stene Stål Gjenvinning. Indre Østfold Gjenvinning samler inn og sorterer næringsavfall og jernskrap i hele Indre Østfold.

Stene Stål Gjenvinning AS, i sin opprinnelige form, så dagens lys i 1928. Til tross for at selskapet har opplevd en rivende utvikling har veksten hele veien vært kontrollert.

Langsiktighet har alltid vært et nøkkelord når der gjelder bedriftens satsing både hva gjelder investering og kunderelasjoner. Det har ført til at selskapet nå er meget godt rustet til å møte utfordringer, både på kort og lang sikt. Stene Stål Gjenvinning AS er konsentrert om gjenvinning av stål og metaller (råvarer) som leveres ferdig sortert og kappet samt riving av stålkonstruksjoner. Stene Stål Gjenvinning AS er lokalisert på Kråkerøy i Fredrikstad. Her ligger et komplett og moderne metallgjenvinningsanlegg like ved sjøkanten. Stene Stål Gjenvinning AS har transport- og verkstedfunksjoner samlet i egen enhet på Kråkerøy.

1. september 2008 overtok Stene Stål Gjenvinning driften av J. Magnussen Gjenvinning i Halden. J. Magnussen fortsetter som et eiendomsselskap.

Med dette dekker vi dermed hele Østfold.

 

 

næringsavfall


 

Indre Østfold Gjenvinning AS- Faugliveien 177 - 1850 Mysen - Norge - Telefon +47 69899400 - Faks +47 69899401 - post@iostg.no